5 συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα

5 συμβουλές για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα

 Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε ένα σπίτι. Είναι το μέρος όπου περνάμε πολύ χρόνο και ο σχεδιασμός της πρέπει εκτός από πρακτικός να είναι ευχάριστος στα μάτια. Εκεί προετοιμάζουμε τα οικογενειακά -φιλικά μας γεύματα δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις για τους οικείους μας και για αυτό το λόγο πρέπει και εμείς να αισθανόμαστε το ίδιο όμορφα και άνετα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται καλύτερη. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των τοίχων σας, να αντικαταστήσετε τις παλιές σας συσκευές με νέες ή απλώς να αγοράσετε κάποια νέα έπιπλα για την κουζίνα σας. Αλλά μερικές φορές οι απλούστερες λύσεις είναι καλύτερες και πιο προσιτές.

Ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

1. Ανανεώστε την συλλογή με τα βάζα σας.

Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα βάζα και τοποθετώντας τα πάνω στο τραπέζι σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα, επιλέξτε βάζα σε κοντινές αποχρώσεις διότι πολλά διαφορετικά χρώματα μπορεί να κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει ακατάστατη. Υπάρχουν πολλές χρωματικές επιλογές σε έντονα χρώματα ή γήινες αποχρώσεις καθώς και πολλά διαφορετικά υλικά (όπως γυάλινα βάζακεραμικάαλουμινίου ή polyresin) για να επιλέξετε το συνδυασμό που θα ταιριάξει καλύτερα στον χώρο σας.

2. Τοποθετήστε τεχνητά λουλούδια σε έντονα χρώματα.

Επιλέξτε να δώσετε χρώμα και να φέρετε την άνοιξη μέσα στην κουζίνα σας με μια κίνηση, επιλέγοντας τεχνητά λουλούδια που δεν θέλουν ειδική φροντίδα. Προτιμήστε τα πράσινα, τα κίτρινα και τα ροζ λουλούδια της για να αλλάξετε διάθεση μόνο με μια κίνηση και να κάνετε την κουζίνα σας πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι αμέτρητοι και είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανανεώνετε συνεχώς (ανάλογα την εποχή) την κουζίνα σας.

3. Επιλέξτε μοναδικούς δίσκους για το τραπέζι σας και διακοσμήστε τους με ιδιαίτερα αντικείμενα.

Για να αλλάξετε άμεσα την διάθεση σας, επιλέξτε μοναδικούς δίσκους ή φρουτιέρες και διακοσμήστε τους με αντικείμενα σε σχήμα φρούτου (π.χ. ανανάς, μήλο, αχλάδι κλπ) που θα κάνουν την διαφορά και μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους όπως η κουζίνα σας.

4. Τοποθετήστε ένα ρολόι ή αντικείμενα Wall art στους τοίχου σας.

O χρόνος στην κουζίνα είναι δημιουργικός αλλά θέλει και αυτός την παρακολούθηση του για αυτό ένα ρολόι τοίχου είναι ο καλύτερος σύμμαχος, πέρα από την χρηστικότητα του, έτσι ώστε όλες οι συνταγές σας να «εκτελεστούν» στην εντέλεια, μπορεί να αλλάξει τελείως μορφή στον τοίχο σας. Εάν πάλι επιθυμείτε κάτι διαφορετικό μια επιλογή από αντικείμενα art wall θα σας αποζημιώσει.

5. Επιλέξτε μοναδικά φωτιστικά οροφής.

Ένα όμορφο φωτιστικό οροφής είναι από τις τελικές πινελιές που μπορείτε να βάλετε για να ολοκληρωθεί ένας θαυμάσιος «πίνακας» από διακοσμητικά αντικείμενα που θα μεταφορτώσουν την κουζίνα σας. Με επιλογές από διαφορετικά υλικά όπως τσιμέντο, μέταλλο ή συνδυασμό τους θα μπορέσετε να το ταιριάξετε αρμονικά με τις υπόλοιπες επιλογές σας.

Εάν ακολουθήσετε τις πιο πάνω συμβουλές ή συνδυασμό τους το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με έναν χώρο που θα έχετε δημιουργήσει με βάσει τα όνειρα σας και το στυλ σας.

Γιατί Maison σημαίνει σπίτι!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Add to cart
  • Price
  • SKU
  • Weight
  • Dimensions
  • Attributes
  • Additional information
Compare